Frontype

Sanntids skrive veileder og semitransparent virtuelt tastatur på skjermen

Frontype er ikke bare en skrive veileder. Vi har ingenting imot å skrive veiledere men de tar for mye tid. I stedet for leksjoner, gjør ditt vanlige arbeid og typen likevel raskere og raskere. Selv nå er du klar for touch skrive. Du tror ikke det. La oss sjekke det ut! Alt du trenger å gjøre er å komme over et lite psykologisk barriere for å oppnå reell kontakt skrive. Touch skrive uten å skrive veiledere Du vet hvordan et sirkus sjonglør forskjellig fra oss? Han bruker sin sidesynet. Tror du det er en lang vei å lære denne ferdigheten? Nei, er sidesynet en innavlet forstand. Den ble utviklet i tider når primitive mennesker kjempet for å overleve. Sidesyn i noen aspekter overstiger den sentrale visjonen, for eksempel, som svar på bevegelse, og dette er nettopp hva vi trenger. Alt vi trenger å gjøre er å bruke sidesynet til å lære tastaturoppsett og å utvikle riktig motor reaksjoner. Glem tastaturet. Det er ingen tastatur i det hele tatt. Det er bare dine tanker og fingre. Bare tenk hva det ville være hvis en musiker ikke tenke på melodien, men som finger skal bruke for å trykke på tasten. Samme for tastaturet. Til slutt vi ikke ser på musen for å bevege markøren. Gi fingrene mer frihet og de vil finne den riktige måten å trykke på tastene. Look front. Type. Frontype!

Forandringer: AltGr key fixed in some exotic layouts. Frontype Metod "5 Easy Steps to Touch-typing" added as ReadMe file.

Minste krav: Windows XP, WinVista, Windows 7, Microsoft .NET Framework

Operativsystem: WinXP, WinVista, Win7 x32, Win7 x64

Program URL: http://frontype.com/

Frontype skjermbilde

...

My personal experience on the development of touch typing using Frontype Method.

spesielle tillatelser

This product can be freely distributed through the Internet. To publish it on a CD, please contact info@frontype.com

Brukeravtale

NEXTUS® Frontype™ software license agreement. Please read this agreement carefully. The Frontype™ software is licensed, not sold. By copying, installing or using all or any portion of the Frontype™ software you accept all the terms and conditions of this agreement. You agree that this agreement is like any written negotiated agreement signed by you.

Read more